Vml. Rijksbelastinggebouw Doetinchem

Louise de Colignystraat 11 (2595SL)

Plaats Doetinchem
Contract type Koop
Provincie Gelderland
Type object Herontwikkeling
Vloeroppervlakte vanaf 1.807 m²
Perceeloppervlakte circa 2.057 m²
Koopprijs op aanvraag
Beschikbaarheid Per direct
Parkeren Parkeren op eigen terrein

Brochure Klik hier om te downloaden
Plattegrond Klik hier om te downloaden
Inschrijfformulier Klik hier om te downloaden
Verkooptekening Klik hier om te downloaden
Kadastrale kaart Klik hier om te downloaden
Asbestinventarisatie Klik hier om te downloaden
Onderzoeken Klik hier om te downloaden

Bijzonderheden

Het prachtige, in wijk De Pas gelegen, gemeentelijk monument aan de Louise de Colignystraat 11 te Doetinchem is gebouwd voor de Rijksbelastingdienst. In de jaren 30 is men begonnen met de bouw en rond het jaar 1947 is het afgebouwd. Het pand heeft jaren dienst gedaan als Rijksbelastinggebouw, daarna heeft de gemeentelijk sociale dienst en het stads- en streekarchief er vele jaren kantoor gehouden. Sinds 2010 zijn diverse bedrijven gehuisvest in het pand. De huurcontracten zijn opgezegd en het is aan de koper om straks wel of niet verder te gaan met de huurders.

De gemeente Doetinchem staat positief tegenover de volgende functies in het pand:

- Wonen

- Maatschappelijk.

**De biedingen moeten voor 16 januari 2020 16.00 uur worden ingediend. Biedingen na deze datum worden niet meer meegenomen in het beoordelingsproces. Voor verdere uitleg over het verkoopproces wordt verwezen naar het verkoopbrochure.

Aanbieder BUHA (gemeente Doetinchem)
Contactpersoon J. Harmsen
Telefoon 0314-377444